Task Parallel Library 2.71 http://spkr8.com/t/3285

Description:

Task Parallel Library

Comments on this Talk

Avatar-missing-icon-06 tordenkalven, 21 May 04:37 PM

Jeg synes der var alt for meget kode og for lidt overblik på slides. Yderligere synes jeg at der var for mange sidehistorier. Eksempelvis da der blev snakket sekventielt gennemløb af liste, og parallelt gennemløb. Pointen som var at parallelt gennemløb ikke stiller garantier omkring rækkefølge, blev mudret ind i en masse forklaringer om schedulers og og sidesnakke omkring parallelitet, hvor der egentligt bare kunne være skåret helt ind til benet og nøgternt have konstateret at det parallelle gennemløb ikke stiller de samme garantier som sekventielt gennemløb.

Jeg tror med fordel at eksemplerne kunne konverteres til at være lavet med Linq syntax via Extensions, da min erfaring med nuværende og tidligere kolleger er at den syntax er langt mere udbredt end den lidt mere scriptnære Linq syntax.

Stream.12732 syska, 23 May 09:09 PM

Jeg giver dig helt ret ... mange side historie som kunne være mere oplagte til et ANUG møde.

Men pointen var klar ... TPL er godt, og der kommer helt sikkert mere i den kategori i fremtiden.

Jeg synes dog at eksemplerne var unødvendige, da det mere var formålet og nødvendigheden der skulle frem, og ikke så meget om hvordan man gjorde. Der er nemlig mange muligheder ... både hvornår næste opgave man begynde etc.

Jeg havde måske forventet lidt mere, da jeg selv havde leget lidt med det i forvejen ... og håbede måske derfor kun på en kort gennemgang, og så lidt mere komplekse opgaver hvor mange kunne bruge TPL.

Avatar-missing-icon-10 sumsardk, 25 May 06:15 AM

Spændende emne. Lidt forvirrende, at du afbrød dig selv hele tiden.

Avatar-missing-icon-02 kokina2, 30 Aug 04:32 PM

Super excellent talk.

Have an account? Sign in or register.

Leave a Comment

20 Ratings: 2.71

Delivery: 2.49

Content: 2.94

Last Five Ratings

Time & Location

May 20, 2010 — 01:50 PM
Filmbyens Studie1 Filmbyen 23 8000 Århus C. (Map It)