Main Content

Community Day 2012

About the Event

May 10, 2012

Kedelhallen, Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg, København

Community day er en gratis heldags konference for mennesker med trang og hang til software, socialt samvær og som ikke har noget imod at blive positivt provokeret lidt af de ting du måske ser og høre. Konferencen er organiseret af et team, bestående af software udviklere med en både lidt tør og sort sans for humor. Vi er som team meget alsidige, og har forskellige opgaver, dog har alle i teamet en ting til fælles, og det er at gøre nørder glade og give dem noget information som de nødvendigvis ikke kan få på internettet, læse i en bog eller tør debatterer med deres kolleger om uden at blive set underligt på efterfølgende.

Konferencen er blevet kørt de 3 forgangende år, både i 2009, 2010 og 2011 med stor success for både deltagerne og teamet bag eventet. Vi målte tilfredsheden blandt deltagerne i 2010 og der var gennemsnittet over 4.5 ud af 5, og over halvdelen af de 300 fremmødte havde altså svaret.

Med 20 sessioner der spænder fra alt imellem software processer, community building, hacking, mobil udvikling, sprog features til det soiale aspekt af konferencen er Community Day den bredeste og mest fængende konference indenfor dets felt. Der er med andre ord noget for en enhver smag og deltagerne må ikke til at kede sig, uanset hvad de foretager sig.

Teamet bag konferencen har også lagt meget vægt på at deltagerne bruger tiden på konferencen sammen med hinanden, og derfor er der lagt lange pauser ind imellem sessionerne i løbet af hele dagen. På den måde får deltagerne mulighed for at snakke med hinanden samt diskuterer med talerne om vedkommendes præsentation, stille spørgsmål og evt. debattere uenigheder.

Det skal være en social positiv oplevelse af deltage på Community Day.

Vi slutter konferencen af med noget god mad, kolde øl og lidt musik. Sidste år kom Årstiderne og grillede for deltagerne, og vi havde naturligvis også sørget for at der var en masse kold øl og en DJ som spillede et par festlige numre.

Community Day slutter lige før midnat hvor vi siger tak for en god dag og ønsker alle velkommen til næste event.

Ratings and Recommendations

Avg. Rating

None of the Talks in this Event have been rated yet. Sign In to rate talks.

0 Recommendations

Are we missing a talk? Sign in or Create an Account to add it.

Create Account

Sign In