Main Content

Smidig 2011

About the Event

November 14, 2011

Hotell Plaza, Oslo

Fagmiljøet rundt smidige metoder i Oslo er blant verdens mest aktive. Vi har flere scrummastere og smidige prosjekter per innbygger enn noe annet sted i verden. Dette gjør sitt til at det er utrolig mange mennesker i byen som har erfaring med smidige metoder og som har noe å dele med andre. Smidig-konferansene er et forum der vi setter fokus på denne erfaringen.

Smidig 2011 er et tverrfaglig initiativ for alle som jobber med IT-prosjekter. Konferansen arrangeres av frivillige entusiaster fra forskjellige fagmiljøer med en felles interesse for smidige metoder, og støttes av et bredt spekter av bedrifter.

Begge konferansedagene følger samme format: Lyntaler (korte, erfaringsbaserte foredrag), tordentaler og workshops før lunsj og diskusjonsgrupper (open space) og workshops etter lunsj. Hver lyntale er på ti minutter, så i løpet av formiddagen vil du få høre lyntaler fra 12 personer. I Open Space etter lunsj stemmer deltakerne selv frem hvilke temaer de ønsker å fordype seg i og jobber så med disse problemstillingene i mindre grupper. Enkle regler sikrer interaktivitet og faglig utbytte for deltakerne.

Ratings and Recommendations

Avg. Rating

None of the Talks in this Event have been rated yet. Sign In to rate talks.

0 Recommendations

Speakers

BEKK Consulting 

Are we missing a talk? Sign in or Create an Account to add it.

Create Account

Sign In