Main Content

10 Reason to Love SQL Server 2012 for Developers

A talk by Dukagjin Maloku

About the Talk

April 18, 2012 5:00 AM

Tirana, Albania (Shqipëri)

Tirana, Albania (Shqipëri)

10 Gjerat ne versionin e ri te SQL Server 2012, qe do te duhej t'i pelqente nje Zhvillues i databazave. Prezantimi ka qene krejtesisht me shembuj drejtperdrejt duke punuar ne skripte dhe SSMS.

Ratings and Recommendations

This Talk hasn't been rated yet. Sign In to rate Talks.

comments powered by Disqus