Main Content

Shearin Gruppe Bundlinjen

A talk by harryhiickmane

About the Talk

April 7, 2014 2:00 AM

Bois-Colombes, France

Bois-Colombes, France

The Cindy Shearin Group Hvilken bedre beviser kan en kigge efter i en vellykket fast ejendomsselskab end de faktiske salg det har gjort? Høsten viser plantning. Og når resultaterne er konsekvent glade kunder, vi ved yderligere at sådanne resultater ikke er blot ulykker. I en reel følelse, som er den nederste linje for en virksomhed.

Cindy Shearin, både personen og selskabet synes det, er helt sikkert stolt af disse bedrifter. Viser nogle af deres seneste salg på sin hjemmeside er også både et bevis for dens succes som en ejendomsmæglers samt dens evne til at tiltrække sælgere og købere, der værdsætter den gruppe ekspertise i branchen. For at være en vinder, skal man arbejde med vindere.

Men her vises faktiske salgstal er ikke blot at lægge bånd på sin hat. Man skal lade de mennesker, der gav disse bånd til at tale og sige, hvorfor de gav dem i første omgang. Derfor, hjemmesiden lister ned nogle af vidnesbyrd fra købere og sælgere, der har udnyttet Cindys tjenester.

Her er et par eksempler:

• Vi virkelig kunne ikke have fundet en agent med mere integritet, intelligens, følsomhed, viden, engagement, effektivitet og professionalisme.

Fra den første dag var jeres ideer, retninger og vision lige på punkt fører op til den succesfulde salg af vores hjem... Sælger huset dine børn voksede op i er en følelsesmæssig oplevelse at sige mildt. Tid med gav dig den værdsættelse at du forstod det følelsesmæssige aspekt af at sælge vores hus og til det vil jeg altid være taknemmelig.

• Cindy Shearin er en mirakelmager.

Cindy er en omsorgsfuld og erfarne professionelle, der var tilgængelige 7 dage om ugen for at lukke et vanskeligt hus til at købe.

Vi føler mig meget heldig at have krydset med Cindy og vil anbefale hende til alle vi kender.

Virkelig, sælge vores hjem så nemt samtidig at hjem salg tog en betydelig nedadgående tænder, og giver os en fantastisk pris med flere tilbud er intet mindre end spektakulære og fantastiske!

Virkelig imponerende begejstring for en professionel arbejdstager. Og disse er fra rigtige mennesker med rigtige navne.

Ratings and Recommendations

This Talk hasn't been rated yet. Sign In to rate Talks.

comments powered by Disqus