Main Content

Shearin-Gruppens Blog

A talk by Melizamchart1

About the Talk

April 10, 2014 7:25 AM

Hong Kong

Hong Kong

Det er sjældent at finde fast ejendomsmæglere, der tager tid til at skrive; men her er Cindy Shearin gør det og giver en vidunderlig service til folk har brug for ideer og hjælpe med at gøre ejendom valg og beslutninger.

Overvej hendes artikel om fordelene ved at bo i en HOA Fællesskabet. Hun er spot på når hun påpeger, at "boligejere hovedsagelig betale HOA til at tage sig af mange ting at almindelige boligejere har hen til lave sig selv". Dette fælles ansvar på fælles områder og faciliteter er en af de største ting i underrubrik eller condominium levende. Din lille (nogle gange det kan være store selv) bidrag til de Home Owners Association er samles med de andre til at gøre en fælles fond for vedligeholdelse af sådanne ting som parker, fortove, motionsrum og andre.

Følelsen af et udvidet fællesskab er den bedste fordel at være en del af denne ordning. Det giver ikke kun sociale samhørighed, det hjælper også i tider med katastrofer eller naturkatastrofer når folk opfordres nemt for at organisere en redning eller relief virksomhed til Fællesskabet eller til andre berørte.

At have et hjem og en familie, der bor i det er vigtigt; Men, hjem og familie har at være en del af et større fællesskab, der har til formål at yde sikkerhed såvel som et mødested for etablering af en større familie af mennesker, der deler de samme idéer og målsætninger i et bestemt lokalområde.

Cindys artikel åbner muligheder for mennesker, især unge, at se fast ejendom transaktion som ikke blot en business-as-usual spørgsmål men en multi-level kulturelt, socialt og økonomisk proces, der strækker sig over mere end én generation. Vi må indrømme, at typen af bygninger, vi har i dag ikke kan vare så længe som gigantiske templer eller pyramider ancients bygget i fortiden. Men de idealer og værdier vi opretter i dag i vores liv vil give kommende generationer en fundament for opretholdelse af en langvarig samfund, der vil opretholde de samme idealer og værdier. Bygninger vil rådne og byer kan endog forsvinde; men menneskelige værdier og relationer vil overleve alle vores fysiske egenskaber. I sidste ende er vores "fast ejendom" vores meget dyrebare liv.

Ratings and Recommendations

This Talk hasn't been rated yet. Sign In to rate Talks.

comments powered by Disqus