Main Content

Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Att välja mottagare för din IRA eller 401 (k)

About the Talk

May 30, 2014 11:00 PM

China

China

Urval av stödmottagare för pensionsförmåner är annorlunda från att välja mottagare för andra tillgångar som livförsäkring. Med pensionsförmåner behöver du veta effekten av skatt och fastighetsskatt lagar för att välja rätt förmånstagare. Även om skatter inte bör vara den enda avgörande faktorn i namnge din förmånstagare, kan ignorerar inverkan av skatter leda dig att göra ett felaktigt val.

Dessutom, om du är gift, kan stödmottagande beteckningar påverka storleken av minsta krävs distributioner till dig från dina IRAs och pensionsplaner medan du lever.

BETALA INKOMSTSKATT PÅ DE FLESTA PENSIONERING DISTRIBUTIONER

Mest ärvda tillgångar som bankkonton, aktier och fastigheter passerar till din mottagare utan inkomstskatt som skall betalas. Det är dock inte vanligt ärende med 401 (k) planer och IRAs.

Stödmottagarna betala vanlig inkomstskatt på utdelning från 401 (k) planer och traditionella IRAs. Med Roth IRAs och Roth 401 (k) s, dock din mottagare kan ta emot fördelarna som är fri från inkomstskatt om alla skatt krav uppfylls. Det innebär att du måste överväga konsekvenserna av inkomstskatt när de utser mottagare till din 401 (k) och IRA tillgångar.

Till exempel, om en av dina barn ärver $100,000 cash från dig och ett annat barn tar emot din 401 (k) konto värt $100,000, får de inte samma belopp. Anledningen är att alla distributioner från 401 (k) plan kommer att betala inkomstskatt på ordinarie inkomstskatt priser, medan kontanter är inte betala inkomstskatt när det passerar till ditt barn efter din död.

Likaså, om en av dina barn ärver din beskattningsbara traditionell IRA och ett annat barn tar emot din inkomst-skatt-free Roth IRA, summan av kardemumman är olika för varje företag.

NAMNGIVNING ELLER ÄNDRA FÖRMÅNSTAGARE

När du öppnar upp en IRA eller börja delta i en 401 (k), får du ett formulär att fylla i för att namnge din förmånstagare. Ändringar görs på samma sätt--du komplett ny stödmottagande beteckningen form. Ett testamente eller förtroende åsidosätts inte stödmottagande beteckningen formuläret. Makarna kan dock ha speciella rättigheter enligt federala eller delstatliga lagstiftning.

Det är en bra idé att se över din stödmottagande beteckningen form åtminstone varje två till tre år. Var också noga med att uppdatera formuläret för att återspegla förändringar i ekonomiska förhållanden. Stödmottagande beteckningar är viktigt estate planeringsdokument. Söka juridisk rådgivning som behövs.

UTSE PRIMÄRA OCH SEKUNDÄRA MOTTAGARE

När det gäller stödmottagande beteckningen former, vill du undvika luckor. Om du inte har en namngiven stödmottagare som överlever du, kan din egendom hamna som stödmottagaren, vilket inte alltid är det bästa resultatet.

Din primära mottagare är ditt första val att ta emot pensionsförmåner. Du kan namnge mer än en person eller enhet som ditt primära mottagare. Om din primära mottagaren inte överleva du eller beslutar att minska fördelarna (den skatt termen för detta är en ansvarsfriskrivning), sedan får din sekundära (eller "knuten") stödmottagarna förmåner.

Ratings and Recommendations

This Talk hasn't been rated yet. Sign In to rate Talks.

comments powered by Disqus