Main Content

Ymmärtäminen vaara: An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor

A talk by euriccalim

About the Talk

August 5, 2014 10:00 PM

Malaysia

Malaysia

Henkilökohtainen rahoittaa muutamia termejä ovat yhtä tärkeitä tai käyttäämahdollisimman usein, "riski." Kuitenkin muutamia ehtoja kuin epätäsmällisestimääritellään. Yleensä kun Sijoitusneuvonta tai tiedotusvälineiden puhua sijoitusriskin,niiden painopiste on historiallinen hintojen vaihtelua tai investointi käsiteltävänä.

Neuvonantajat etiketti aggressiivinen tai riskialtis investointi, joka on altis hinta kaarteetaiemmin. Oletettu epävarmuus ja ennakoimattomuus tämän investoinnin tulevastanähdään riski. Ominaista hintoja, jotka on suppeampi valikoima huippujen ja laaksojenhistoriallisesti siirtänyt varat pidetään enemmän konservatiivinen. Valitettavasti tämäselitys on harvoin tarjolla, niin ei usein ole selvää, että volatiliteetti mittapuu käytetäänmittaamaan riskit.

Ennen kuin tutustut riski enemmän muodollisesti, elliptinen on hyviä. Käytännön tasollavoimme sanoa, että riski on mahdollisuus sijoituksesi tarjoavat alhaisemmat tuototodotettua tai jopa menetys koko sijoituksen. Olet luultavasti myös ovat huolissaanmahdollisuudet eivät täytä oman investoinnin tavoitteet. Loppujen lopuksi oletinvestoivat nyt niin voit tehdä jotain myöhemmin (esimerkiksi maksaa college taieläkkeelle mukavasti). Jokainen investointi kantaa jonkin verran riskeistä, rehtori,menettämisen ja ei ole mitään takeita, että investointistrategia on onnistunut. Siksi onjärkevää ymmärtää erilaisia riskejä sekä määrin riski, että haluat ottaa ja oppia tapojahallita sitä.

Ratings and Recommendations

This Talk hasn't been rated yet. Sign In to rate Talks.

comments powered by Disqus