Main Content

Newport Tour Operations, Rejse anmelde: Nordlys i Oslo

A talk by Steffmaqaraeg

About the Talk

September 27, 2014 2:00 AM

Paray Vielle Poste, PARIS

Paray Vielle Poste, PARIS

Oslo, Norges hovedstad og dens mest folkerige by, har den tvivlsomme ære at væreverdens dyreste by for feriegæster. Der er kombineret med den opfattelse, at detmangler den kosmopolitiske appel af andre dyre byer som tokyo, New york oglondon.

Mens dette måske sandt i dele, der er ingen tvivl charme byen holder for et tværsnit afrejsende - adventure sport buff tilbydes en vifte af muligheder, vintersport ogkunstnerkvart eret hipster har mange museer og floden caféer til at vandre i.

Om sommeren er det mest populære tidspunkt at besøge Oslo for sin varmere klimaog lange dage. Som du ville have hørt, bliver det aldrig helt mørkt der langt mod nordi midsommer. Vinter i Oslo har dog sin egen charme. Temperaturer hover under nul,og byen er næsten permanent dækket med et lag af sne og is, som giver en air af denmagiske, selvom det gør gå lidt risikabel.

I sæsonen koldere Oslo er et fantastisk sted for ivrig langrends skiløbere, medfremragende stier rundt i hele byen, der er konstant i brug – selv om natten når nogleaf dem er tændt op – og som, om du stå på ski eller ej, gør for en smuk kulisse tilbyen. byen tilbyder ivrig skiløber tyrvann winter park, der har 11 løber alpint skiløb, etmeget rimeligt prissat olympiske kælk trail og talrige Fællesskabet hopper spredtrundt.

Holmenkollen ski Museum og tårn gør en sjov halv dag besøge også. den snoedetogtur op til museet er smukke, med nogle spektakulære snedækkede lodges ogfyrretræer på måde. Museet selv sigter mod rigtige ski buffs, men det er denhøjdeskræk-inducerende ski jump, som vil fængsle dig. Springet har en elevator op tiltoppen, udsigt over byen og ud over er uovertruffen og er værd at rejse. Ikke panik,når du når toppen selv – der er ingen grund til don ski at komme tilbage, elevatorenvirker begge veje.

Oslo har masser af andre ikke-sporty attraktioner såvel herunder Edvard Munch-museet, som er hjemsted for mere end halvdelen af de norske ekspressionistisk helelivets arbejde af malerier og mindst én kopi af alle sine udskrifter. Selv om hans mestberømte værk, Skriget, er udstillet i Oslo's National Gallery – og er et besøg værd forat alene – der er en anden version, lavet i tempera på pap udstillet i Galleri.

En anden norsk kunstner fejret i hele byen, men især i den meget fotogen FrognerPark, er Gustav Vigeland. Den norske billedhugger lavet 212 bronze og granitskulpturer over et areal på 80 hektar i parken og hver enkelt af dem er værd at brugetid. Mens shopping i Oslo ikke kan være op til meget - andet end lidt perler som Freia,som har solgt norske chokolade fra den meget maleriske lille butik på Karl Johan'sGate siden 1899 – byen egner sig godt til fods og udforske attraktioner, såsom dens100 km af fjorde, som er iced op og spektakulære om vinteren og, i sommeren gøreen stor miniferie fra byen, med mange øer med strande, historie og kultur.

Det norske National Opera og Ballet hus giver fantastisk udsigt over fjordene, isærhvis du klatre op på taget, som bygningens roman arkitektur tillader. Akershusfæstning, et middelalderligt slot bygget for at beskytte Norge, som senere blev etfængsel ligger i nærheden. Arkitektur og historie er fascinerende, og det er en andenundskyldning for at vandre rundt i den friske, kølige luft i Oslo.

Bagefter, stop for en plet af frokost langs Aker Brygge, en havnefront ligger syd forrådhuset, hvor de restauranter og caféer ligger langs i gamle arv bygninger ikke kanslås. Hvis fisk og skaldyr er til din smag, er området for dig. Glem bare ikke at bære entung pung – ligesom de fleste ting i Oslo, de bedste ting koster nogle alvorlige penge.

Ratings and Recommendations

This Talk hasn't been rated yet. Sign In to rate Talks.

comments powered by Disqus