Main Content

Debra Hass & Associates: Advokater Og Omrader Av Loven Definisjoner

A talk by nelkim67

About the Talk

November 12, 2014 1:00 AM

Ashburn, United States

Ashburn, United States

Har et problem, men er usikker på hvem å slå til? Snakke med riktig type advokat i starten kutter ned på en masse tid og feiltrinn. Finn ut hva slags advokat du trenger og hvilket område av loven situasjonen er dekket av.

  • A -

Admiralty og Maritime Law: Admiralty og sjørett dekker virksomhet og kommersielle (men ikke rekreasjon) bruk av kyst og farbare farvann, inkludert store innsjøer, elver, bukter, havner og porter. Juridiske problemer med maritime jurisdiksjon, maritim eller frakt kontrakter, maritime heftelser, rettigheter til handelsruter, ansvar rederne, shipmasters, og maritime arbeidere, havnen eller porttilgang og operasjoner, sjømann rettigheter, restverdi rettigheter og skip eller båt ulykker, inkludert skade på eiendom, personskade og død.

Adopsjoner: Adopsjon loven gjelder prosedyrer og krav til å etablere en juridisk foreldre-barn forholdet mellom voksne og foreldreløse barn eller barn som ikke har en biologisk foreldre-barn forholdet. Et adoptivbarn har samme rettigheter som naturlig barn kan adoptivforeldre. Juridiske spørsmål byrå og nonagency eller privat adopsjoner adopsjon berettigelse, antatte (antatt) fedre rettigheter og registre, utenlandske eller internasjonal adopsjon, adopsjon honorarene og utgifter, og tilgang til adopsjon poster.

  • B -

Bank lov: Bank loven dekker regulering av banker, bank tjenestemenn og banktjenester som sjekker regnskapet, sparekontoer, og andre innskuddskontoer og banklån. Bank-relaterte forbrytelser dekkes også som er nonbank institusjoner som savings and loan associations og kreditt fagforeninger som gir banktjenester. Bank kundenes bør konsultere med advokater på problemer eller vanskeligheter med tilgang til innskuddskontoer, pengeoverføringer, kreditt eller lån, diskriminering i kreditt, vanæret sjekker og forretningsforbindelsesoppføringer.

Konkurs: Konkurs loven gjelder skyldnere som kan være personer eller bedrifter kommuner og som er insolvent og ikke kan betale kreditorer. Konkurs kan skyldnere å være fri fra sine finansielle forpliktelser ved å inngå trustee-administrert avvikling eller rehabilitering planer som dele og distribuere sine eiendeler blant kreditorene. Konkursbehandling er brakt i føderal konkurs domstoler. Skyldnere vurderer konkurs bør konsultere en konkurs advokat for råd om berettigelse, alternativer og typer konkurser.

  • C -

Barnefordelingssaker: Barnefordelingssaker lover dekke bestemmelser på omsorg, forvaring og kontroll av en mindre eller funksjonshemmede barn etter at et ekteskap er avsluttet eller i juvenile avhengighet tilfeller da barnets foreldre kan ikke utføre sine foreldrenes ansvar eller barnet var mishandlet eller neglisjert. Forvaring bestemmes av barnets beste interesser. I skilsmisse eller oppløsning tilfeller varetekt tildeles en forelder som er omsorg forelder eller begge foreldrene under en felles foreldreansvar eller delte foreldre plan. En advokat er viktig i varetekt konflikter.

Barnebidrag: Barnebidrag dekker juridisk forpliktelse til noncustodial forelder å betale en forholdsmessige andel av barnets utgifter for omsorg overordnede etter en skilsmisse eller oppløsning. Prosedyrer og retningslinjer for fastsettelse og beregning av barnebidrag er styrt av staten lov. Juridiske problemer med programmet av retningslinjer, bestemmelse av påståtte inntekt (anslått inntekt for fritid foreldre) og arrearages (ubetalte barnebidrag) og samling, skattebehandling, rettshåndhevelse, endring eller oppsigelse av barnet støtte priser.

Ratings and Recommendations

This Talk hasn't been rated yet. Sign In to rate Talks.

comments powered by Disqus