Main Content

Hus Cyber Informasjonsdeling Bills: Right Approach men Krev Løser

About the Talk

June 16, 2014 12:00 PM

Sweden

Sweden

The Corliss Group Latest Tech Review – I mars Representantenes hus gitt ut flere deler av lovgivningen om deling av cyber informasjon. To av de mer bemerkelsesverdige av disse regningene er: HR 1560, Beskytte Cyber Networks Act (PCNA), introdusert av Representanter Devin Nunes (R-CA) og Adam Schiff (D-CA) i House Intelligence Committee, og National Cybersecurity Protection Advancement Act (NCPAA) av 2015, introdusert av representant Mike McCaul (R-TX) i huset Homeland Security Committee. Ifølge presseoppslag, disse regningene ikke er konkurrenter, men heller komplementære innsats.

Informasjonsdeling er en grunnleggende måte å forbedre Cybersecurity ved at selskaper og regjeringen til å dele informasjon om aktuelle cyber trusler og sårbarheter. Med mer informasjonsdeling, kan både regjeringen og privat sektor være bedre forberedt på å stoppe eller redusere cyber risiko. Selv om disse regningene er på rett spor, håndterer verken riktig de tre mest fremtredende detaljer: sterk forpliktelse beskyttelse, bred evne til å bruke delt informasjon, og robuste men ikke overflødige eller tyngende tiltak personvern. Det er også viktig å merke seg at informasjonsdeling vil ikke stoppe alle trusler; slike regninger er bare første skritt mot å forbedre amerikanske Cybersecurity.

Ansvar Protection

Begge cyber regninger har felles språk ikke autoriserer ekstra overvåkingstiltak, ikke endre siste delingsavtaler, forby bruk av føderale byråer for regulatoriske formål eller binde av stipend midler til deling av informasjon, som forbyr konkurransebegrensende adferd, og beskytter fra Freedom of Information Act (FOIA ) forespørsler. De spriker imidlertid på ansvar beskyttelse for delere. For ikke-føderale enheter som deler informasjon, er det nødvendig med en sterk forpliktelse beskyttelse.

Ratings and Recommendations

This Talk hasn't been rated yet. Sign In to rate Talks.

comments powered by Disqus